Един от най-добрите архитекти в Европа разкрива своята
философия, знания и навици за успех

Павел Янев стана част от проекта SHORTcut Academy, в който успели и интересни българи споделят своите най-ценни знания за професията и живота

Архитектът, който в колекцията си от награди вече прибави и най-престижното отличие за архитектура и дизайн в Европа, стана част от образователна платформа SHORTcut Academy.

В рамките на 14 видео урока Павел Янев разкрива знания, които не се учат в училище или в университета. Знания, които са много ценни за всеки, който работи в сферата на архитектурата и дизайна, или иска да разбере факторите, които носят световни успехи на един българин.

34-годишният архитект споделя важните стъпки, които е направил и са му донесли забележителни резултати. Разказва за своята философия, творчески почерк, вдъхновение и генериране на идеи. Представя своя успешен подход за комуникация с клиенти, екип, партньори и подизпълнители. Разкрива принципите, които следва в бизнеса и сваля завесата за трудностите, през които е минал по своя път. И всичко това вплетено с много интересни истории и примери, които може да научите само в SHORTcut Academy.


Коментари

Популярни публикации