Световна шампионка по брейк представя формулата си за успех


Мари Славова (Queen Mary) стана част от проекта SHORTcut Academy, за да сподели най-ценните знания от танца брейк денс

Тя е един прекрасен пример, че млад човек в България може да постига успехи на световно ниво! Казва се Мари Славова, известна още като Queen Mary. Занимава се с брейк от 2007 г. и е световен шампион, вице световен шампион и носител на още редица международни и национални отличия.

В своя първи видео мастърклас Мари разкрива формула си за успех и ценни уроци от танца брейк денс, които може да използвате във всяка сфера на дейност!

Искате да приличате на ваши идоли, кумири или просто хора, на които симпатизирате, но това е грешно. Придобивате знания само една сфера на дейност – това също е грешно. Мари ще ви убеди и във факта, че има пряк път към успеха. Дори ще ви разкрие какво да правите, за да го постигнете. Като знанията не свършват до тук!

Ще научите философията на танца и как да използвате ритъм във всичко, което правите, за да успявате. Ще ви даде ценни съвети за развиване на вашата креативност, концентрация и импровизация във важни за вас моменти. Ще ви сподели какви алтернативни методи за тренировка използва, за да развива своята сила, гъвкавост и издръжливост. А за тези, които искат да направят първите си стъпки в танца, Мари представя основните движения, които може да научите още днес, само в сайта на SHORTcut Academy.

Коментари

Популярни публикации