Трикратен световен шампион по йога с Мастърклас за продуктивност и преодоляване на стреса


Даниел Петров - световнопризнатият йога учител стана част от проекта SHORTcut Academy, за да сподели безценни знания от своя 30-годишен опит.

В своя Мастърклас за повишаване на продуктивността и преодоляване на стреса трикратният световен шампион по йога Даниел Петров разкрива знания, техники и съвети, които може да приложи всеки, за да постигане себеусъвършенстване и успех.

В модерния свят на технологии, социални мрежи и дигитализация човек все по-лесно се разконцентрира. Това оказва негативно влияние и има огромни последици за неговата работа и продуктивност. Бъдещото професионално и личностно развитие на децата и младите хора е застрашено. 

Даниел представя как йога може да помогне на всеки. В своя 45-минутен “извор на знания” световнопризнатият йога учител показва техники за подобряване на продуктивността, концентрацията, качеството на съня, успокояване на ума и освобождаване от натрупаните негативни емоции и стрес. Показва пози за здраво и красиво тяло. Разкрива философията за храната в йогата. И представя какъв потенциал притежава всеки човек.   

Всеки, който се срещне с Даниел Петров ще получи знания от древността, които носят успех на много световноизвестни артисти и бизнесмени. А сега и вие имате пряк път към тях!


Коментари

Популярни публикации