Урок за силата на общуването, 
от Мадлен Алгафари


SHORTcut Academy ви среща с един от най-добрите психотерапевти в България


Всичко покрай нас е общуване! И ако не подобряваме уменията си за комуникация, това означава, че с всеки изминал ден се отдалечаваме от нашите цели, мечти и щастие.

От срещата ви с Мадлен Алгафари със сигурност ще научите практически знания и съвети за въздействащо общуване.

Правилното предаване на информация зависи от много фактори. С реални примери от живота Мадлен ще разкрие изключително важни елементи, които формират, изграждат и влияят на начина, по който ние общуваме. Ще сподели какво управлява нашето тяло и какво може да ни покаже то - без лъжи и фалш. Ще разберете колко важен е гласът и как въздействат тонът, силата, скоростта, интонацията. Ще научите и защо трябва да използвате докосването като начин на общуване.

Изгледайте целия материал, за да се сдобиете с ценни съвети за публично изказване и явяване на интервю за работа. Със сигурност сте попадали в ситуации на нападки, унижение, критика и др. С нестандартните подходи и техники за комуникация, които ще чуете, ще може да управлявате много по-адекватно неприятните ситуации, в които попадате.

Светът се променя. Променя се и начинът, по който общуваме. Мадлен Алгафари разкрива положителните и отрицателните тенденции, които наблюдава и споделя до какво може да доведат те, само в сайта на SHORTcut Academy.

Коментари

Популярни публикации