Формулата за “Правилно учене и успешно развитие” на Теодосий Теодосиев


SHORTcut Academy ви среща със "златния" учител на България


Дни преди началото на учебната година, Теодосий Теодосиев сподели своята формула за правилно учене и успешно развитие, която е залегнала в основата на неговата методика за създаване на най-успешните физици и математици в станата. 


"Незаменимият човек - този, който наистина ще бъде полезен през 21-и век, е този, който знае нещо, което го няма в Google", твърдо заявява Teo и допълва "с развитието на науката и новите технологиите съвсем скоро ще има много излишни хора на планетата. А работа ще има за тези, които имат много качествено образование".


Във видео материала, който екипът на SHORTcut Academy реализира със "златния" български учител ще чуете какво се промени в образованието през последните 20 години и как новите технологии повлияха на това. Ще разберете как се учи правилно, как се изгражда висок коефициент на интелигентност, творческа интуиция, качество, емоционална интелигентност. Няма значение на колко години сте, в каква сфера на дейност ще се образовате, формулата е приложима навсякъде. 


Само една е отличителната черта на всяка успешена личност! И Тео я споделя ексклузивно във финалното видео на тази безценна среща с него.  



Коментари

Популярни публикации