Носителят на “Оскар” за фотография стана част от проекта SHORTcut Academy


Любомир Сергеев представя ценни знания и съвети за фотографията и бизнеса


Най-успеният български фотограф стана част от SHORTcut Academy, за да ви сподели философията си за изкуството, бизнеса и развитието, които са го отвели до най-високите върхове в света на фотографията. Той е носител на голямата награда на Trierenberg Super Circuit, наричана още “Оскар” за фотография. Има над 20 години опит и е готов да запали искрата на успеха във всеки, който се срещне с него.


Много хора ще кажат, че усетът във фотографията е нещо, с което се раждаш - или го имаш, или го нямаш. Но всъщност това не е вярно! И Любо ще ви разкрие формулата за развиване на усета към успеха. Ще научите как най-успешният ни визуален артист генерира идеи, създава истории и нарушава правилата. 


Всички ние се се влияем и вдъхновяваме от различни авторитети. Ще разберете кои са личностите повлияли най-много на Любо и кои са най-важните уроци, които е научил в професионалното си развитие. 


Ще научите изключително ценни съвети и практически насоки за популяризиране на творчеството и създаване на успешен фотографски бизнес. Методите са изпитани и гарантирано дават резултат!


Към края на вашата среща с Любомир Сергеев ще разберете за бъдещето и тенденциите в това прекрасно визуално изкуство. Светът се променя, променя се и фотографията. Разберете как - само в сайта на SHORTcut Academy.


Коментари

Популярни публикации